Description
 • Car Combi
  not sutable

  Car Combi

 • Van
  not sutable

  Van

 • Bus
  not sutable

  Bus

 • Car Sedan
  not sutable

  Car Sedan

 • Height

  Max height

  none

 • Width

  Max width

  none

 • Weight

  Max weight

  noneShuttle Parkeren

Met onze Shuttle Service kunt u eenvoudig met uw eigen auto naar de parking rijden waar ons team van professionele chauffeurs u opwachten om u naar de vertrekhal te rijden in een van onze Shuttlebussen.

Binnen en Buiten Parkeren

Bij ons kunt u er naast onze parkeerplaatsen buiten ook voor kiezen om uw auto overdekt te parkeren.

Een Zorgeloos Begin van uw Reis

U kunt zorgeloos beginnen aan uw reis met het idee dat uw auto veilig staat geparkeerd op ons terrein. Onze parking is omheind en geheel beveiligd middels camera bewaking en een 24/7 bemand kantoor. In onze verwarmde wachtruimte, voorzien van koffie/thee en WC, kunt u droog en prettig plaatsnemen terwijl u wacht.

Streven naar Service

Ons team zorgt ervoor dat parkeren bij de luchthaven weer een stuk aangenamer wordt. Reizigers kiezen voor onze shuttle parkeeroplossing om zonder stress richting de vertrekhal te kunnen zonder te moeten zoeken naar parkeerplaatsen. Wij streven er dan ook naar om u met een goed gevoel op weg te helpen en u bij retour weer snel huiswaarts te kunnen laten keren tegen eerlijke prijs.

Werkwijze Shuttle

Op 25 minuten voordat u bij het parkeerterrein aankomt, meldt u ons team dat u onderweg bent via:  Aangekomen op onze parking kunt op aanwijzing van ons personeel zelf uw auto parkeren. Nadat u uw auto op onze parking heeft geparkeerd gaat u met de shuttlebus naar Schiphol Airport. Bij retour belt u weer 25 minuten voordat u wenst opgehaald te worden. Onze chauffeur haalt u met de Shuttlebus op en brengt u vervolgens weer terug naar de parkeerplaats. Wij verzoeken u vriendelijk om bij eerdere terugkomst dan opgegeven dit tijdig per email aan ons door te geven. Dit in verband met de planning van de Shuttlebus. Tot snel.

SHUTTLE PARKEREN SCHIPHOL

0/5 (0)

The parking does not accept new booking within 1h.

Choose a period

Secured payment
Visa Mastercard
Reviews
Cookies policy

By clicking "Yes, I agree", you consent to this use of cookies.

Yes, I agree