Description
 • Car Combi
  not sutable

  Car Combi

 • Van
  not sutable

  Van

 • Bus
  not sutable

  Bus

 • Car Sedan
  not sutable

  Car Sedan

 • Height

  Max height

  none

 • Width

  Max width

  none

 • Weight

  Max weight

  noneValet Parking

Hoe werkt Valetparking?

Easypark2fly Valetparking geeft u de gelegenheid om uw reis zorgeloos te beginnen en laten wij u graag kennismaken met de luxe service van Valetparking.  Door onze service en ervaring met betrekking tot Valetparking zult u merken dat dit een uiterst comfortabele manier van reizen is.

Door gebruik te maken van Valetparking bent u niet meer afhankelijk van vrienden, familie of Shuttlevervoer. Met Valetparking rijdt u rechtstreeks naar de vertrekhallen op Schiphol en kunt u met een goed gevoel op reis gaan.  30 Minuten voordat u arriveert op Schiphol neemt u telefonisch contact op met onze medewerker via tel.nr. 06-24806033. Onze medewerker zal uw auto aannemen tussen vertrekhal 2 & 3 in de bocht.

Onze medewerker zal na uw aankomst op Schiphol in de bocht (tussen vertrekhal 2 & 3) op u afstappen aan de hand van uw voertuiggegevens. Hij/zij kan zich identificeren door u uw reservering te tonen met de gegevens die u heeft ingevuld. Uw reservering wordt met u doorgenomen, uw km-stand wordt genoteerd, u tekent voor afgifte van de auto. U kunt ter plekke contant of per pin betalen. Vervolgens wordt u geholpen met de bagage en uw reis kan beginnen.

Uw auto wordt door onze medewerker op het terrein van Easypark2fly geparkeerd. Als u weer geland bent op Schiphol, neemt u – nadat u uw bagage heeft  – telefonisch contact op met onze medewerker door te bellen met tel.nr.  06-24806033. Wij zorgen ervoor dat uw auto weer voorgereden wordt op Schiphol, zodat u direct uw thuisreis kunt vervolgen. Het afleveren vindt plaats op dezelfde locatie als de afgifte van uw voertuig, namelijk in de bocht tussen vertrekhal 2 & 3.

EASYPARK2FLY Valet Service Parking

0/5 (0)

EUR 75

20 spaces left

Veenderveld 10, 2371 TV Roelofarendsveen, Netherlands

24x7

-

Secure payment
PayPal Visa Mastercard
Reviews
Cookies policy

By clicking "Yes, I agree", you consent to this use of cookies.

Yes, I agree