Description
 • Car Combi
  not sutable

  Car Combi

 • Van
  not sutable

  Van

 • Bus
  not sutable

  Bus

 • Car Sedan
  not sutable

  Car Sedan

 • Height

  Max height

  none

 • Width

  Max width

  none

 • Weight

  Max weight

  noneVALET PARKING SCHIPHOL

Wanneer u als reiziger hoge eisen stelt aan snelheid, service en gemak dan is Valet Parking de ideale manier van parkeren op Schiphol. Valet Parking is een snelle manier van Parkeren op Schiphol. U rijdt uw voertuig naar de vertrekhallen van Schiphol, waar u wordt opgewacht door een chauffeur van Take Off Parking. Na het papierwerk en de overdracht van de autosleutels kunt u direct door naar de terminal. De chauffeur zal uw voertuig richting het parkeerterrein van Take Off Parking vervoeren. Uw voertuig wordt geparkeerd op ons beveiligde parkeerterrein, dat 24/7 onder toezicht staat. Bij terugkomst op Schiphol belt u zodra u geland bent en uw chauffeur zorgt er voor dat uw voertuig weer klaar staat voor u op de vertrekhal.

Indien gewenst is het mogelijk om uw voertuig weer retour te krijgen waarbij het voertuig geheel is gewassen of het interieur gereinigd is. Daarnaast is het ook mogelijk om uw voertuig vol getankt of volledig opgeladen retour te krijgen.

Kiezen voor Valet Parking vergt vertrouwen in Take Off Parking. Het is als klant belangrijk om vertrouwen te hebben als u uw voertuig bij ons achter laat. U kunt er vanuit gaan dat wij uiterst zorgvuldig zijn met uw voertuig en dat wij deze veilig vervoeren en parkeren. Tijdens het vervoeren van uw voertuig van en naar het parkeerterrein zal er professioneel met uw voertuig worden omgegaan. Dit betekend dat de verkeersregels in acht worden genomen. Naast het vervoeren van en naar het parkeerterrein zal uw voertuig ook op een beveiligd terrein worden geparkeerd, wat door middel van videocamera’s bewaakt word.

Naast het vertrouwen wilt u natuurlijk ook genieten van de service en voordelen van Valet Parking. Ongeacht wat voor voertuig u rijdt, de zorg voor uw voertuig en onze service is altijd hetzelfde. Take Off Parking beschikt over professionele chauffeurs die u altijd zo goed mogelijk van dienst zullen zijn.

TAKE OFF PARKING Valet Service Parking

0/5 (0)

EUR 65

20 spaces left

Raasdorperweg 54, 1175 KX Lijnden, Netherlands

24x7

-

Secure payment
PayPal Visa Mastercard
Reviews
Cookies policy

By clicking "Yes, I agree", you consent to this use of cookies.

Yes, I agree